Deelplatform voor outdoor uitrusting

Sinds enkele maanden is GearShare.nl online! Het eerste deelplatform voor outdoor uitrusting in Nederland. GearShare.nl is een platform vóór en dóór avonturiers waarop we eenvoudig outdoor materialen kunnen delen met gelijkgestemden.

Duurzame missie

GearShare.nl is op missie om mede-avonturiers te helpen meer avonturen te beleven met minder spullen. Uiteindelijk vereisen de meeste buitensporten namelijk ongemerkt behoorlijk wat uitrusting. De productie van deze spullen heeft echter ook een grote impact op mens, dier en milieu. Daarom promoot GearShare.nl een andere manier van omgaan met de spullen die we al hebben. Door spullen met elkaar te delen in plaats van alles zelf te bezitten en almaar nieuw aanschaffen kunnen we meer doen met minder spullen. Door te verhuren via GearShare.nl hoeft een ander niet alles nieuw te kopen, doen je spullen waar ze voor gemaakt zijn, en hou je er zelf ook nog iets aan over. Win-win voor planeet en portemonnee.

MSR Hubba Hubba tent in de sneeuw - GearShare.nl

Hoe werkt GearShare.nl

GearShare.nl maakt het delen van outdoor uitrusting eenvoudig en vertrouwd. Nadat je een account hebt aangemaakt kun je gelijk beginnen met het (ver)huren van uitrusting. Bij verhuur bepaal je zelf de prijs, wanneer je spullen beschikbaar zijn en aan wie je de spullen verhuurt. Als huurder kun je eenvoudig een huurverzoek indienen, wanneer de verhuurder deze accepteert is het een kwestie van de spullen ophalen en gaan!

De meest gestelde vraag is..

..wat nou als er iets misgaat? Ook al gaan we er niet vanuit, een ongeluk zit soms in een klein hoekje. In zo’n geval gaan we ervan uit dat de (ver)huurders dit in goed overleg met elkaar oplossen. Kom je er samen niet uit? Geen probleem, dan kun je contact opnemen met GearShare.nl. Van de betaalde commissie is een gedeelte gereserveerd voor een schadepotje. Indien nodig kunnen bepaalde kosten worden vergoed vanuit deze pot.

Meld je gratis op GearShare.nl – het deelplatform voor outdoor uitrusting.

GearShare.nl logo